Menu Sluiten

Industriele Installatie


Industriele installatie

Informatie over industriele installatie:

Als u zich afvraagt, wat zijn industriele installatie van kabelgoten? Kabelgoten worden gebruikt in diverse toepassingen, waaronder industriele projecten, petrochemische raffinaderijen, verkeersregelrelais, en commerciele gebouwen. Zij zijn ook beschikbaar met verschillende omhulsel en isolatiecombinaties om aan een verscheidenheid van vereisten te voldoen. Zij kunnen binnen of buiten worden gebruikt, waardoor zij ideaal zijn voor een brede waaier van industriele toepassingen. Hieronder vindt u enkele van de veelvoorkomende toepassingen van kabelgoten.

Info over industriele installatie

Gegevens over Industriele installatie

Het gebruik van een kabelgoot kan de projectkosten drukken omdat er minder arbeid vereist is. Met het gebrek aan geschoolde elektrische professionals, is de druk op om arbeidsuren te verminderen. Industriele installatie van kabelgoten stelt werknemers in staat om projecten sneller te voltooien, wat beide partijen ten goede komt. Een gemeenschappelijk voordeel van een kabelgoot is dat het gemakkelijker is om kabels te installeren en te verwijderen dan andere methoden.

De kabelgoot is een geweldige oplossing voor projecten op plaatsen waar de toegang tot de kabels moeilijk is.

Let er bij het gebruik van kabelgoten op dat deze op de juiste manier worden geplaatst. De NEC heeft specifieke voorschriften voor de scheiding van elektrische en instrumentatiekabels. Ze hebben ook betrekking op ruis die wordt veroorzaakt door voedingskabels in de buurt van instrumentatiekabels. Verdeelschotten zijn een andere manier om kabels gescheiden te houden.

U kunt ook gebruik maken van verdelers in kabelgoten. De juiste maat en het juiste type vergroten de kans op een geslaagde installatie. Gebruik vervolgens waarschuwingsdraden bij de assemblage van een kabelgoot.

Ondersteuning is een andere belangrijke overweging. Kabelgoten moeten worden ondersteund door hetzij aan de muur bevestigde steunen, hetzij door ophangsystemen.

De afstand tussen deze steunen mag niet meer dan een meter bedragen. Bij de installatie van verticale kabelgoten moeten de steunen stevig zijn en mogen ze tijdens de installatie niet verschuiven. De spanwijdte van de steunen moet gelijk zijn aan de lengte van de kabelgoot. Indien dit niet het geval is, moet u twee steunen gebruiken voor elke kabelgoot.

Meer info over industriele installatie nu op www.obo.be.

Tags

Aanbeveling Industriele Installatie | Aanbod Industriele Installatie | Advies Industriele Installatie | Bedrijven Industriele Installatie | Blog Over Industriele Installatie | Diensten Industriele Insta |